Gluten-free breads & pastries (2017)
Author : Solène Goumy, she has celiac disease, then she is assisted by the dietitian Marie-Laure André.
In her recipes she mainly uses ready-to-use commercial flour mixes.
Publisher : Practical hatchet
Italian and gluten-free cuisine (2018)
Authors : Maria Chiara Russo and Frédérique Barral: they both have celiac disease.
Ms. Barral is an editor for NIEPI magazine and authors of numerous books on gluten-free cooking.
The recipes are based on naturally gluten-free products.
Publisher : Living Earth
My zero gluten pastry (2017)
Author : Marie Roulier, pastry chef and suffering from celiac disease, she founded the gluten-free "newcake" pastry shop in Paris.
Edition: Grund
Cooking Gluten-Free (2016)
Author: Clémentine Miserolle, suffering from celiac disease and author of the "gluten-free clem" blog
Edition: Practical hatchet
100% gluten-free cuisine (2016)
Author: Véronique LIÉGEOIS, dietician and author of numerous books on gluten-free cooking.
Edition:First
The Complete Guide to Gluten-Free Food (2013)
Author: Alexandra Anca, Quebec dietitian and Theresa Santandrea-Cull, whose children have celiac disease
Edition: Marabout
Cooking Gluten-Free (2018)
Author: Collective, with the preface by Joanna McMillan, dietician and PhD-nutritionist in Quebec.
Edition: Marabout
I cook gluten-free and I enjoy! (2012)
Author: Clémentine Olivier, suffering from celiac disease, and his father Michel Oliver, chef.
Edition: Albin Michel
Gluten-free small pastry cooks (2016)
Children's books.
Author: Joan Germann, Swiss dietitian and mother of a celiac baby girl.
Edition: Health Planet
Food Balance Books
Gluten-free: 21 days of menus (2014)
Author: Elisabeth Cerqueira, Marise Charron, Gabrielle Dalessandro
Quebec nutritionists / dieticians.
Edition: Modus vivendi
Zero gluten: Jeanne B's cuisine: 80 original and delicious recipes (2015)
Author: Jeanne B Giacobetti, suffering from celiac disease.
Edition: La Martiniere
My gluten-free diet (2013)
Kindle format only
Author: Véronique Liégeoi, dietician.
Gluten-free Platzchen (2017)
von Andrea Hiller, Diätassistentin und jahrelange Erfahrung mit der Zöliakie, Autorin vieler Bücher.
Zimtsterne, Lebkuchen, Vanillekipferl und Co. Plätzchen gehören zur Weihnachtszeit einfach dazu! Und die Finger vom Keksteller lassen, nur weil man auf gutenhaltige Lebensmittel verzichten muss? Mit diesen Rezepten ist das nicht nötig! Autorin Andrea Hiller ist Diätassistentin und selbst von Zöliakie betroffen. In ihrem Buch stellt sie köstliches Weihnachtsgebäck vor, das Garantiert Gelingt Mit nützlichen Infos zur glutenfreien Küche und dem Backen mit alternativen Mehlen.
ISBNs-13:978-3865288462
Neuer Umschau Buchverlag
Zöliakie. Mehr wissen - besser verstehen (2006)
Beschwerdefrei leben mit der sicheren Diagnose und einer glutenfreien Ernährung
Andrea Hiller
Kindle Edition
Richtig einkaufen glutenfree (2015)
by Andrea Hiller
Kindle Edition
Gluten-free Hausmannskost: Kochen and Backen bei Zöliakie (2017)
by Tanja Gruber, it is arbeitet als Ernährungsberaterin und ist selbst von Zöliakie, Laktose- und Fruktoseintoleranz betroffen
ISBN: 978-3-7088-0704-1
Kneipp Verlag
Glutenfree Kochen for die ganze Family (2014)
von Anja Donnermeyer, ihre Tochter hat Zöliakie.
ISBN: 9783830469421
Triassic Verlag
Guaranteed glutenfree geniessen (2016)
von Birgit Irgang, selbst betroffen von der Zöliakie, von der DZG empfohlen.
ISBN 13: 9783864703416
Books4success Verlag
Glutenfree Kochen und Backen (2019)
A practical Ratgeber mit 150 Rezepten bei Zöliakie.
von Carine Buhmann, Dipl. Gesundheitsberaterin mit Schwerpunkt Ernährungsmittelunverträglichkeiten, Food-Journalistin und Autorin erfolgreicher Koch- und Ernährungsbücher. Voträge und Kurse.
ISBN 13: 978-3-03800-860-6
AT-Verlag
Süß und glutenfree Backen (2016)
Kitchen, Törtchen and Kekse
von Jessica Frej, Köchin mit Zöliakie & Maria Blohm, Bäckerin.
ISBN: 978-3-7995-0695-3
Thorbecke Verlag
Gluten- and Lactose-free backen
Abwechslungsreiche Rezeptideen für Zöliakiepatienten
free of charge Mantler-Mühle Rosenburg
Backen mit Buchweizen, Modesta Bersin (2012)
70 köstliche Backrezept
ISBN: 978-3-03800-678-7
Has Verlag
Henry entdeckt die Zottenwürmchen (2018)
Eine Mutmachbuch über Zöliakie für Kinder.
von Anna-Barbara Neumann, ist selbst von der Zöliakie betroffen.
ISBN 10: 3855805296
Blaukreuz Bern Verlag
Hassle Free, Gluten Free (2018)
Over 100 delicious, gluten-free family recipes
Author: Jane Devonshire in association with Celiac UK, mother of a celiac child
ISBN 13: 978-1472957498
Essential gluten-free (2016)
175 recipes that will revolutionize your diet.
Author: Phil Vickery, a Michelin-star cook, in association with Coeliac UK.
ISBN 13: 978-0857832849
The Gluten-Free Gourmet: Bakesbread
More than 200 wheat-free recipes
Bette Hagman, Celiac herself and American expert in gluten-free cooking.
ISBN 13: 978-0805060782
The gluten-free Cookbook for Kids (2013)
101 exciting and delicious recipes, on Kindle.
Adriana Rabinovich, her child has celiac disease.