Leif Memberen,
Du hues Zöliakie a wëlls léieren Zutatenlëschten richteg ze interpretéieren ?
Dann invitéiere mir Dech op een interaktive Moien, wou mir gemeinsam üben Zutatenlëschten vun Iesswueren ze interpretéieren
Samschdes, de 6. Juli 20247 vun 10h bis 12h
110, Avenue Gaston Diderich, L-1420 Luxembourg
Dëse Workshop riicht sech u Jonker tëschent 10 a 17 Joer
Den Atelier ass op Lëtzebuergesch a Franséisch, d’Zutatenlëschten déi analyséiert gi, sinn op Däitsch a Franséisch
Aschreiwungen bis 30 Juni um site web ALIG (www.alig.lu) ënnert dem Evenement: „Lecture d‘étiquettes“ oder via mail: contact@alig.lu
Den Cours as gratis!!!
Chers membres,
Tu souffres de la maladie cœliaque et tu souhaites apprendre à interpréter correctement les listes d’ingrédients ?
Alors nous t’invitons à une matinée interactive, où nous nous entraînerons ensemble à interpréter les listes d'ingrédients de produits alimentaires
Samedi 6 juillet 20247 de 10h à 12h
110, Avenue Gaston Diderich, L-1420 Luxembourg
Cet atelier s'adresse aux jeunes entre 10 et 17 ans
L'atelier est en luxembourgeois et en français, les listes d'ingrédients analysées sont en allemand et en français
Inscriptions jusqu’au 30 juin sur le site web de l’ALIG (www.alig.lu) sous l’évènement :
« Lecture d’étiquettes » ou via mail : contact@alig.lu
C'est gratuit!!!